Over ons

Bakkerijgrondstoffen van generatie op generatie

In de bakkerijsector in West-Vlaanderen hebben wij een onmiskenbare voorsprong en ervaring kunnen opdoen waarvan u als klant kunt genieten.

De goederen worden opgeslagen volgens het "first-in-first-out" systeem en dit onder een gewaarborgde temperatuur van -25°C.

Onze vrachtauto's worden steeds aangepast om u in de beste omstandigheden uw goederen te kunnen bezorgen. Daartoe werden de voertuigen uitgerust met een thermoblock waarbij wij in staat zijn uw goederen, zelfs bij zeer warme weersomstandigheden, te kunnen leveren aan een temperatuur van -18°C. Deze waarborg bij het leveren bezorgen u als vakman de zekerheid producten aan uw klanten te kunnen aanbieden die in perfecte omstandigheden werden thuis bezorgd.

De flexibiliteit die wij u aanbieden bij het bestellen en leveren van uw producten zijn een waarborg dat u, zelfs bij uitzonderlijke omstandigheden, deze onverwachte verkoopspieken zonder problemen kan oplossen.

Ons gamma kwaliteitsproducten en onze ervaring, samen met uw vakmanschap zijn een zekerheid van tevreden klanten en meerverkoop.